Кариери

С труда си определяме както стандарта на живот, познатите и приятелските си кръгове, така и духовните и физическите удоволствия, на които се наслаждаваме.

Отворени позиции

Младши счетоводител

Стажантска програма

Офис сътрудник

Кандидатствай

Кое прави Дал Сиат по-привлекателно пространство за професионално развитие?

{{ benefit.title }}

Отворени позиции

Младши счетоводител

Стажантска програма - Условия за кандидатстване

По отношение на изискванията при кандидатстване

Една от най-разпространените грешки се състои в небрежността при подготвянето на автобиографията си. Тя е първото послание, от което се опитваме да отгатнем до колко кандидатът се отнася сериозно към обявената от нас работна позиция.

Снимката за нас не е нужна, освен като допълнителен елемент за идентификация на кандидата. Тя дава възможност за по-добро представяне. Неактуалната снимка е по-голям минус от липсата на такава.

При кандидатстването е препоръчително да е ясно от кога Ви е възможно да се явите на интервю, да постъпите на работа, както и да обявите претенциите си.

В случай, че се явите на интервю не е без значение външният Ви вид - ние живеем в общество, в което важи народната поговорка "По дрехите посрещат по ума изпращат". В Дал Сиат правилото е да не бъдете отблъснати заради външния си вид и да не бъдете изпратени заради същото."

Кандидатствайте