Кариери

С труда си определяме както стандарта на живот, познатите и приятелските си кръгове, така и духовните и физическите удоволствия, на които се наслаждаваме.

Отворени позиции

Младши счетоводител

Стажантска програма

Офис сътрудник

Главен счетоводител

Кандидатствай

Кое прави Дал Сиат по-привлекателно пространство за професионално развитие?

business_planning
Повишаване на възможностите

Възможност за запознаване с проектозаконите, със съвременните пазарните тенденции, както и със специализирана професионална проблематика;

business_planning_2
Стажът не е изискване

Предопределената мисия на счетоводна къща Дал Сиат да е професионална школа разбива мита - "способните са тези, които преди постъпването на работа са със стаж".

account_service
Живеем по-добре

Изхождайки от нашите убеждения, че трудът не е удоволствие, а жизнена потребност за реализация, ние заедно се учим как да живеем достойно по-добре;

business_consultancy
Допълнително усъвършенстване

Обслужването на водещи на пазара компании, от различни сектори е възможност за кратко време да се усъвършенстват знанията и уменията в различни счетоводни и консултантски области;

our_team
Ангажираност с обществената дейност

Страхувайки се да се заразим с всеобщата комерсиализация, която ни заобикаля, с нашите издания, както и различните мероприятия, с които се ангажираме, ние се хвалим с приятелски кръгове от дейци на културата, науката и изкуството.

Отворени позиции

Младши счетоводител

Стажантска програма - Условия за кандидатстване

По отношение на изискванията при кандидатстване

Една от най-разпространените грешки се състои в небрежността при подготвянето на автобиографията си. Тя е първото послание, от което се опитваме да отгатнем до колко кандидатът се отнася сериозно към обявената от нас работна позиция.

Снимката за нас не е нужна, освен като допълнителен елемент за идентификация на кандидата. Тя дава възможност за по-добро представяне. Неактуалната снимка е по-голям минус от липсата на такава.

При кандидатстването е препоръчително да е ясно от кога Ви е възможно да се явите на интервю, да постъпите на работа, както и да обявите претенциите си.

В случай, че се явите на интервю не е без значение външният Ви вид - ние живеем в общество, в което важи народната поговорка "По дрехите посрещат по ума изпращат". В Дал Сиат правилото е да не бъдете отблъснати заради външния си вид и да не бъдете изпратени заради същото."

Кандидатствайте