089-660-1866
02-895-20-95
BG-flag ENG-flag
ул.Антим I 57 ет.1
п.к.1303 гр.София

Новини и статии

Важно ли е логото за успеха на Вашата фирма?


28 Юни 2016

Логото е изключително важен аспект от брандинга на един бизнес. В свят на жестока конкуренция логото помага на бизнеса ви да се разграничите от останалите в бранша. То е лицето на вашата компания и помага на клиентите да ви запомнят.

Едно лого може да породи силни емоции, то може да разделя и вдъхновява хората.

Как изглежда вашето лого и маркетинговите материали, в които то е включено, може да не е нещо, на което сте отдавали голямо значение досега, имайки предвид колко други по-важни неща имате да свършите в бизнеса ви. Но нашият съвет е да промените нагласата си и да оцените ролята, която играе логото за успеха на бизнеса ви, която не е никак по-малка от тази на всеки друг рекламен инструмент.

Ние хората понякога можем да бъдем доста тесногръди. Една фирма може да има най-добрият продукт на света, който задоволява всяка нужда на клиента, но ако етикета, опаковката или самият продукт е неатрактивен на външен вид, бихте ли го купили?

Случвало ли ви се е да попаднете на даден уеб сайт и да го напуснете на момента и то само защото изглежда като направен в 90-те години, въпреки че вътре може да има информацията, която търсите?

Хората сме визуално ориентирани. Като собственик на бизнес вие може сте изградили прекрасна система за управление на бизнеса, но ако не обръщате внимание на визията и маркетинга на вашите продукти и услуги, възпрепядствате успеха на фирмата ви. Погледнете вашето лого точно в този момент и си задайте следните няколко въпроса:

Изпраща ли логото ни правилното послание? Уникално ли е? Какви асоциации правят с него нашите клиенти? Провокира ли в тях емоции и какви са те?

Може би е добра идея да направите редизайн и да осъвремените вашето лого. Най-важното в случая е да се доверите на професионалисти, хора които знаят как да предадат вашето фирмено послание по възможно най-добрия начин.

Искате да разграничете бизнеса си от конкуренцията с професионален дизайн на фирмено лого? Уеб агенция 7 Лайф Дизайн има решението за вас.

Консултация

на която ще отговорим безплатно

ДАЛ СИАТ предоставя възможност за подаване и/или консултация на необходимата документация пред компетентните органи.

27 години обслужваме с традиция и стил

COPYRIGHT © 1990-2016 SK DAL SIAT Plc
DAL SIAT is a trading name for SK DAL SIAT Plc, Registered in Sofia, Bulgaria №: 3275 | VAT No. : BG175055798 | All Rights Reserved
Registered address: Antim I 57 str Sofia, Bulgaria | Powered by WebAnD